11.1.07

Korvakynttilät porskuttaa

Hopi-korvahoitoa on tarjolla monessa paikassa. Vaivauduin soittamaan eräälle luontaishoitoja tarjoavalle naiselle ja kysyin ystävällisesti (osaan näytellä) hintaa hoidolle. 30 minuuttia kestävä korvien puhdistus maksoi hänellä vain 23 €. Sitä ennen on tietenkin vartin kestävä haastattelu jossa tutkitaan tarvitsenko kyseistä hoitoa.

Ja erehdyin selaamaan Minä Olen-lehden verkkokauppaa. Nyt voit estää kännykän aiheuttamaa stressiä erittäin kätevällä tavalla:

Green 8 -MTilaus n:o 305006

Kannettaviin tietokoneisiin suojaksi sähköelektronisen säteilyn aiheuttamalle stressivaikutukselle. Myös kannettavaksi vaikkapa paidan taskussa töissä ollessa. Koko n. 5 x 8,5 cm




Hinta vain 32 €. Näitä kahdeksikkoja on saatavilla myös tietokoneiden ja TV:n aiheuttaman "geopaattisen" säteilyn tuottaman stressin ehkäisyyn. Vastaavaa pask... tuotetta on olemassa myös ruoan suojeluun:

33 milliä halkaisijaltaan oleva kiekko, päällä kuparin värinen 8. Jääkaappeihin ruokaa suojaamaan. Myös geenimanipuloidulle ruoalle.

á 30,10€. Kyllä pappani oli oikeassa; olemme köyhiä vain omaa tyhmyyttämme. Jos pääsisin eroon tästä moraalisesta selkärangastani niin voisin siirtyä luontaistuotebisneksiin mukaan.

2 comments:

Anonymous said...

Ja vielä jatkuen samaan luontaislääkeaiheeseen:

Minun on erittäin vaikea nähdä, mitä vikaa on siinä, että ihmiset ostavat sellaisia palveluita kuin haluavat ja joku niitä tarjoaa.

Paholaisen Asianajaja said...

Ei siinä mitään, kunhan jossain mainitaan ettei tuoteella ole mitään lääketieteellisesti havaittua vaikutusta, joka ei siis eroa placebosta, jos sellaista ei ole onnistuttu havaitsemaan.

Homeopatia on erittäin hyvä esimerkki tällaisesta asiasta. Korvakynttilät ovat surullinen esimerkki.

Muistaakseni esim. sanolehtien ilmoituksissa olevat selvännäkijät ja ennustajat eivät joudu mainitsemaan, että heidän palvelut ovat vain ja ainoastaan viihdetarkoituksiin. Eräs mies oli soittanut samalla ennustajalle saman päivän aikana ja saanut täysin erilaiset ennustukset itselleen. Hän valitti asiasta eteenpäin, ja kuluttajasuoja-asiamies totesi, että miehen pitäisi tietää ilmoittamatta ennustajien olevan huuhaata. Eli vastuu siirtyy kuluttajalle. Jos vaikkapa ostamasi virustorjuntaohjelma ei torjukaan yhtään virusta voit palauttaa tuotteen kauppaan ja vaatia toimivaa. Jos ennustajan ennustus menee metsään(jos siis hän tekee ennustuksen joka ei ole ambivalentti) et voi vaatia mitään korvauksia.