14.12.10

Ufoja. Ufoja kaikkialla!

Valkokankaat täyttyvät vaihteeksi avaruusolentojen invaasiolla. Melkein rinnakkain ilmestyy monta tähtitaivaalle uhkakuvia maalailevia elokuvia.

Cowboys and Aliens yhdistää Daniel Craigin ja Harrison Fordin taistelemaan avaruusolentoja vastaan. Villissä lännessä!



Vähemmän kevein tunnelmin tutustutaan siihen mitä tapahtuu kun muukalaiset saapuvat keräämään ruokaa suurkaupunkeihin. Skyline ei ole saanut kehuvia arvosteluja, sillä jälleen kerran tekijät ovat panostaneet enemmän erikoistehosteisiin kuin tarinaan.



Tällä kertaa Ne ilmestyivät, kun Nasa käy hakemassa luotaimella näytteitä avaruudesta. Sukkula tekeekin pakkolaskun Meksikoon. Alue julistetaan karanteeniin. Monsters näyttää millainen maailma on kuusi vuotta avaruusolentojen ilmaantumisen jälkeen. Hirviöt eivät välttämättä ole aina avaruusolentoja.



Viimeisenä suosikkini, Battle: Los Angelesin traileri. En tiedä onko kummoinen elokuvana, mutta tämä pätkä sisältää kaikkea mistä tykkään: Ahdistava, synkkä ja epätoivoa täynnä. Päälle armeijameininkiä merijalkaväensotilaiden näkökulmasta, kun Invaasio jyrää kaikki valtiot maan päältä. Juuri minun makuuni tehty.



Ufo-leffojen vyöryminen tarkoittaa tietenkin vain sitä, että Illuminatin talutusnuorassa oleva elokuvateollisuus aivopesee ihmiskuntaa valmiiksi tulevaa avaruusolentojen invaasiota varten.

No comments: