7.11.07

Ennustan jotain

Iltauutisissa ja huomisissa lööppilehdissä kerrotaan varmasti yksityiskohtaisesti Jokelan ampujasta. Televisiossa on lausuttu Pekka-Eric Auvisen lainauksia:

"Elämä on vain tarkoituksetonta sattumaa… pitkän evolutiivisen kehityksen ja monien eri syiden ja tekijöiden tulosta. Kuitenkin elämä on myös sitä, mitä yksilö sillä haluaa tehdä. Ja minä olen oman elämäni diktaattori sekä jumala. Ja minä olen valinnut tieni. Olen valmistautunut taistelemaan ja kuolemaan ajatteluni puolesta. Minä, luonnollisena valitsijana, eliminoinen kaikki jotka näen epäsopiviksi, häpeäksi ihmiskunnalle sekä luonnonvalinnan virheeksi"

Ja

INHIMILLISYYS ON YLIARVOSTETTUA! On aika laittaa LUONNONVALINTA & SOPEUTUVIMPIEN SELVIYTYMINEN takaisin raiteilleen!

Ennustan, että pian joku ääriuskovainen kirjoittaa tämän ampumistapauksen johtuneen siitä, etä Lampiselle opetettiin kehitysoppia. Miksi muuten Auvinen olisi lausunut tekevänsä luonnonvalinnan työtä ja olleensa yli-ihminen? Ja kirjoittihan Auvinen yli tuhat sanaisen "Luonnollisen Valinnan Manifestin," josta nuo lainaukset ovat.

22 comments:

Anonymous said...

Johan tuosta on evoluutioteoriaa osattu syyttää: http://www.netmission.fi/index.php?show=messages&tid=24616&selPage=1

Anonymous said...

Se oli Auvinen.

veskuh said...

Ja toinen Darwinin syyllistäjä:
http://uskonpuolesta.blogspot.com/

Anonymous said...

Ikävää että nämä massamurhaajat tapaavat ylistää itseään ns. evoluution ritareiksi. Täysin elinkelpoisten yksilöiden teloittamisella ei ole mitään tekemistä evoluution kanssa.

Se, että tämä tyyppi pisti kuulan kalloonsa eikä näinollen lisääntynyt, oli kylläkin oivaa luonnonvalintaa.

Anonymous said...

http://www.dlc.fi/%7Eetkirja/Jumalaton22.html#mozTocId237122

Anonymouksen kommenttiin: ns. Darwinin palkinnotkin ovat huono ajatus.
http://www.adequacy.org/stories/2001.7.31.057.16769.html
http://fi.wikipedia.org/wiki/Darwinin_palkinto

Anonymous said...

Ehtihän joku ammattivinkuja jo todeta että kaikki olisi niin paljon paremmin jos yhteiskunta palaisi takaisin kristillisten arvojen pariin ja kuinka kauheita ateistit ovat ja evoluutioteoriakin pitää poistaa koulusta jne.

Itse-asiassa kaikkein kiintoisinta on se että ammattivinkujat (esim em ryhmän edustajat) saavat jotain perverssiä tyydytystä tapahtuneesta.

Paholaisen Asianajaja said...

Tämä tapaus antaa kreationisteille varmasti tunteen siitä, että heidän anti-evoluutiokampanjansa on oikeutettu. He suojelevat ihmisiä taistelullaan.

Joillekin tuottaa vaikeuksia erottaa sosiaalidarvinismi evoluutioteoriasta.


http://splintersofsilver.blogspot.com/2007/11/killing-in-name-of-darwin.html

Paholaisen Asianajaja said...

Conservapedian etusivulta:

Another school shooting:

—And another one linked to evolution!

Atheist who posted his image on YouTube before killing 8 in a public schoolAtheist and evolutionist killer massacres 8 innocent people in a public school in Finland. He posted his video and this statement first on YouTube: "I am a cynical existentialist, antihuman humanist, antisocial socialdarwinist, realistic idealist and godlike atheist." and "I, as a natural selector, will eliminate all who I see unfit, disgraces of human race and failures of natural selection." [3], [4].



http://www.conservapedia.com/Main_Page

Anonymous said...

Älykkään suunnitelman idea (http://www.intelligentdesign.fi/) ei näköjään myöskään hukannut liiemmälti aikaa ennen kuin tarttui tähän lyömäaseeseen. Darwinin kerrotaan voivotelleen tyhmien skottien sikiämistä, ja tätä rinnastetaan Auvisen meuhkaamiseen ynnä muuta älykästä. Huokaus.

Paholaisen Asianajaja said...

Ei-V&%#/ tota IntelligentDesign.fi:tä.

Anonymous said...

"Se, että tämä tyyppi pisti kuulan kalloonsa eikä näinollen lisääntynyt, oli kylläkin oivaa luonnonvalintaa."
-> Darwin Awards? ;)

Anonymous said...

Kehuit itseäsi syvälliseksi pohdiskelijaksi. Milloin meinaat aloittaa?

Paholaisen Asianajaja said...

Erehdyn syvälliseksi vähintään kerran kuukaudessa. Tuolta arkistoista voi löytyä jotain kiinnostavaa, kunhan jaksaa selata. Sivuni saa näköjään osumia googlessa, sillä moni etsii "Auvinen, darvinismi, evoluutio, ateismi, jne" termeillä. Ja minun blogini tulee ensimmäiselle hakusivulle.

Ojalanpoika said...

Rotujen älykkyyseroilla repostellut DNA:n löytäjä James D. Watson tunnetaan ehdotuksestaan, jonka mukaan lapsi julistettaisiin eläväksi vasta kolme päivää syntymänsä jälkeen vanhempien valinnanvapauden vuoksi (Alunperin Amerikan Lääketieteellisen Liiton lehdessä Prism 5/1973.). Hänen aisaparinsa Francis Crick on sanonut: "Mitään vastasyntynyttä ei saisi julistaa ihmiseksi ennen kuin se on läpikäynyt tietyt geneettiset testit, ja jos testin tulos on epätyydyttävä, sen pitäisi menettää elinkelpoisuutensa" (Pacific News service tammikuu 1978.)

”Some shrink from the conclusion that the human species was not designed, has no purpose, and is the product of mere mechanical mechanisms – but this seems to be the message of evolution”. Douglas Futuyma tarkoitti tsygootin ohella varmasti ihan keski-ikäisiäkin. Science on Trial: The Case for Evolution, 1983, s. 12-13

”Natural selection can favor egotism, hedonism, cowardice instead of bravery, cheating and exploitation.” Banaanikärpästen herra Theodosius Dobzhansky. Ethics and Values in Biological and Cultural Evolution, Los Angeles Times, June 16, 1974, s. 6.

”Man is the result of a purposeless and natural process that did not have him in mind.” George Gaylord Simpson, The Meaning of Evolution, revised edition New Haven: Yale University Press, 1967, p. 345.

”Ethics is an illusion, that our genes cause”. Tieteenfilosofi Michael Ruse ja kohuttu sosiobiologi Edward Wilson. Evolution and Ethics, New Scientist 108 (1985) 50.

”Unbridled self-indulgence on the part of one generation without regard to a future one is the modus operandi of biological evolution and may be regarded as rational behavior” W.H. Murdy, Anthropocentrism - A Modern Version, Science March 28, 1975, s. 1169-1172.

“We take the side of science in spite of the patent absurdity of some of its constructs… in spite of the tolerance of the scientific community for unsubstantiated commitment to materialism… we are forced by our a priori adherence to material causes to create an apparatus of investigation and set of concepts that produce material explanations, no matter how counterintuitive, no matter how mystifying to the uninitiated. Moreover, that materialism is absolute, for we cannot allow a Divine Foot in the door.” Richard Lewontin, viimeisiä Carl Saganin tekemiä haastatteluja, The Demon-Haunted World -kirjasta. New York Review of Books, 9.1.1997 s. 31.

HS TO 8.11. ei tuonut melkein 5 täyden sivun päivittelyssään julki lainkaan sitä, että Auvinen haki oikeutusta ja perusteli tekoaan luonnonvalinnalla ja kelpoisimman henkiinjäämisellä. Sen sijaan se liputti, miten Auvinen haki oppinsa USA:sta ja lainasi usalaista ylopistosarjamurhaajaa joka sanoi noudattavansa Jeesuksen Kristuksen uhrautumisen esimerkkiä. Siitä oli kivempi kirjoitttaa. Ei puhettakaan siitä, että Virginian ampujan ei voinut seurata Jeesuksen esimerkkiä johdonmukaisesti, kun taas Auvinen seurasi omaa missiotaan varsin johdonmukaisesti: "Kaikki on tarkoituksetonta. Evolutiivinen prosessi on johtanut..." ja blaa blaa ja vielä kerran blaa. Pam, pam ja vielä kerran Pam.

Etologien myydyimmät kirjat (Richard Dawkins, Desmond Morris) ovat kuin ristiretkellä altruismin todellisuutta vastaan. Agapee – pyyteetön, toimintana ilmenevä ja itsensä uhraava rakkaus – on kuitenkin luomisen näkökulmasta kaiken motiivi ja singulariteetti 180 astetta poispäin ”peitetystä itsekkyydestä”.

Eikö humanismin ihmisarvo ole erääntynyttä lainaa juutalaiskristillisyyden kirjallisesta kaanonista? (Kontra kirkkohistoriasta.) Miten käy hedelmille, jos puun juuret katkaistaan lopullisesti? Ihmisoikeudet eivät voi olla ihmisarvon syy, vaan korkeintaan seuraus.

Pauli Ojala, biokemisti
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Etiikkakyntob.html

Anonymous said...

intelligentdesign.fi for the win!

Eipä se kai mikään ihme ole että juurikin tuo porukka pitää "NaturalSelector89" Auvisen ajatteluketjua "loogisena".

No ought from is. Evoluutioteoria ei ole moraalikoodi.

Paholaisen Asianajaja said...

Luin IntelligentDesign.fi:n jutun uudelleen, ja huomasin jotain outoa:

Jo Darwin aikanaan ilmaisi huolensa siitä että typerät irlantilaiset lisääntyvät viisaita skotlantilaisia enemmän. Auvinen: ” Today the process of natural selection is totally misguided. It has reversed. Human race has been devolving very long time for now. Retarded and stupid , weak-minded people are reproducing more and faster than the intelligent, strong-minded people.” Tässä yhteydessä on myös huomionarvoista, että Darwin kirjansa lopussa ilmaisi pelkonsa teoriansa seurauksista.


Tuo kohta missä Darwin on ilmaissut pelkonsa teorian seurauksiasta. En löydä sitä omasta Lajien synty-kirjasta. Luin juuri "Jälkikatsaus ja Loppu" kappaleen, enkä huomannut kohtaa jossa Charles-setä olisi ihmetellyt miten asiaa ID.fi:n vihjailemalla tavalla. Ehkä se löytyy vain tietystä painoksesta?

Anonymous said...

Jestas, ei kai Intelligentdesign.fi vain yritä syöttää ihmisille puutaheinää..?

Luin näköjään kys. jutun väärin; irlantilaiset ne Darwinin mielestä imbesillejä olivatkin, ja skotit viksuja.

ojalanpoika, voisit lukea (ja ajatella) evoluutiosta ja luonnonvalinnasta hieman tarkemmin ja vähemmän tarkoitushakuisesti niin saattaisit ehkä huomata, ettei Auvisen voi edes ajatella seuranneen mitään johdonmukaista darvinistista suunnitelmaa.

Evoluution "tarkoitus", jos sellaisesta voi puhua, on lajin säilyminen. Lajin säilymisen kannalta toivottavaa on mahdollisimman laaja geenipooli, ei elinkelpoisten yksilöiden silmitön teurastus.

Mikko H., opiskelija, ateisti(ei murhanhimoinen), viherpipertäjä.

Anonymous said...

Aika helposti tuntuu löytyvän ihan tutkittuakin tietoa näistä ampumisista:
http://www.tiedeuutiset.fi/

(Kaikkien maailman ateistien suuresta salaliitosta johtuen näissä ei kuitenkaan mainita yhteisenä tekijänä evoluutioteoriaa)

Anonymous said...

"Ja toinen Darwinin syyllistäjä:
http://uskonpuolesta.blogspot.com/"

Tuolta on hävinnyt eilinen kirjoitus, jossa syytettiin Darwinia ja samalla kommentointi on lukittu kokonaan. Jossain vaiheessa eilen Jokela-vuodatus oli saanut 180 kommenttia, joista suurin osa melko vihaisia.

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.answersingenesis.org/articles/2007/11/08/finland-fruits-of-humanism

No niin, Answers in Genesis valistaa meitä humanismin hedelmistä.

Finland, like many other European nations, used to be very Christian in its culture. They still have a Nordic blue cross on the flag of their country. But over the years, evolutionism began to infiltrate in schools, universities and so on. Evolutionism denies that the Bible is God’s Word and that God is the final authority.


Ja

Now that evolution is being taught in all parts of the world, it is logical to assume this influence will sadly continue to bear more fruit. But after the fruit that was born by the Marxist teachings of Hitler and Stalin, can mankind afford more fruit like this?

Paholaisen Asianajaja said...

Uncommon Descent kantaa kortensa kekoon:

http://www.uncommondescent.com/intelligent-design/darwin-at-columbine/

Hieman yllätteän teksti ei ole niin [eufemismi]perinteinen[/eufemismi] kuin olisin odottanut.

I am not suggesting that Auvinen’s and Harris’ actions are the inevitable consequences of believing in Darwinism. It is, however, clear that at least some of Darwin’s followers understand “survival of the fittest” and the attendant amorality at the bottom of Darwinism as a license to kill those whom they consider “inferior.” Nothing could be more obvious.

Paholaisen Asianajaja said...

Ideisti Denyse O'Leary kantaa toisen korren:
http://post-darwinist.blogspot.com/2007/11/finnish-school-shooter-social.html

There are several good reasons for that, but the most obvious is this one: The materialist atheist does not believe that there is any underlying mind, meaning or purpose in the universe. In principle, then, it is not true that humans are of more significance than tent caterpillars. And if they are a problem, the materialist atheist who is in power need not have any compunction in dealing with them in the same way as a gardener deals with tent caterpillars. He faces no judgment if he is wrong. He will someday be a corpse just like the ones he surrounds himself with.

Yes, of course, an atheist may choose to behave differently from that, as most do - except that materialist atheists do not in fact believe in free will. So they aren't choosing to behave differently - they are merely happening not to behave that way. Not much on which to build a society.