16.3.07

Oh my F¤%&#g Lack-of-God!!!

Tänään se tapahtui. Ensimmäistä kertaa paikallinen sanomalehti sisältää kreationistin kirjoittamaa anti-evoluutiopropagandaa. Samat vanhat temput toistetaan. Tiedon lisääntyessä "yhä useammat" näkevät evoluutioteorian väitteiden perustuvan olettamuksille, jotka perustuvat toisille olettamuksille. "Ja näin on muodostunut rakennelma, joka on kuin korttitalo." Jaahas. Entäs ne fossiilit? Havaitut mutaatiot? Miksi evoluutiobiologit jankkaavat eri lajien geenisekvensseistä? Eikä meillä muka ole mitään muuta kuin ajatusleikkejä?

Jatkona on tietenkin kaikkien rakastama darwinistinen salaliitto. Evoluution kumoavat löydöt salataan ja teoriaan kriittisesti suhtautuvien uskottavuus asetetaan kyseenalaiseksi. Tekstissä mainitaan eräs tällainen löytö. "USA:ssa löydettiin tyranosauruksen luuranko, jonka iäksi arvoitiin n. 80 milj. vuotta. Kuitenkin luista löytyi soluja, jotka osoittivat, että eläin oli elänyt joitain satoja - korkeintaan tuhansia vuosia sitten. Siis oletukset, että ko. eläin olisi elänyt miljoonia vuosia sitten osoittautuivat vääriksi."
Kirjoittaja tarjoaa nettilinkkiä, josta voi saada lisää tietoa. Mikä linkki? No tietenkin: www.evoluutio.com ! Ehkä kehnoin kreationistisivusto joka on olemassa suomenkielellä. Itse suosittelisin tätä: http://www.kp-art.fi/taustaa/

Ja tietenkin kyseessä on meidän kaikkien elämä ja sielun tulevaisuus. Jos emme voi luottaa Raamattuun samalla tavalla kuin kirjoittaja, niin huonostihan siinä käy. Tulikiveä housuihin ja nauloja sieraimiin.

Mietin vielä viikonlopun yli, ennen kuin laitan vastineeni menemään kyseiseen lehteen.

2 comments:

Gameon said...

Muistathan sitten pistää tämän vastineesi myös blogiisi!

Oliko tuo kreojuttu mielipidepalstalla vai ihan "virallisena" juttuna?

Paholaisen Asianajaja said...

Joka lehdessä on Seurakunta-osio, jossa kirjoittaja vaihtelee adventisteista luterilaisiin. Joskus unettavaa tekstiä. Joskus ei.