26.3.07

Arto Nyberg - UFOja jokapuolella

Nybergin vieraana oli Rauni-Leena Luukanen-Kilde. Hän on kirjoittanut suosittuja huuhaa-kirjoja. Rauni-Leena on hellyyttävän ja fiksun näköinen nainen. Tällä kertaa Rauni-Leena keskittyi kertomaan ruumiista irtautumisista, UFOista ja hypnoosiregressiosta. Rauni-Leena paljastaa myös, että NASA:n astronauteilla oli aivoimplantteja joilla heidän kuntoaan tarkkailtiin. Oikeastaan tämä nainen laukoi lyhyen haastattelun aikana pitkän litanian erilaisia väittämiä. Onnistuin kirjaamaan niistä muutaman.

Norjassa on NATO:n tukikohta jossa koululaisille opetetaan synteettistä telepatiaa. Tuloksia on kuulemma olemassa. Tosin hän ei kertonut paikan nimeä, joten väittämän tarkastaminen on aika vaikeaa.

Kuulemma USA:n armeija käyttää vieläkin vuosittain 20 miljoonaa dollaria kaukonäkemiseen. Ehkä armeija jatkaa siitä mistä CIA jätti homman täysin toimimattomana kesken? Armeija saa siis tarkkaa tietoa Siperiasta ja muilta planeetoilta sekä kaikilta paikoilta siltä väliltä. Tarkasti koulutetut kaukonäkijät kruisailevat pitkin poikin galaksia keräten tietoa. Joopa joo.

Venäläisillä UFO-konferenseilla on vieraina myös USA:n armeijan tiedustelu-upseereita. Mistäs muualta he voisivat kerätä tietoa salaisista vierailuista ja ulkoavaruuden olennoista. Tarkoittiko Rauni-Leena eläkkeellä olevia upseereita vai jotain muuta?

Hypnoosiregressiolla saadaan tietoa lasten ensimmäisestä tietoisuuden hetkestä. Tämä auttaa suunnattomasti tietoisuuden tutkimisessa. Tai ehkä ihmiset keksivät muistoja samalla kun terapeutti esittelee kysymyksiä. Varsinkin kun muistot tulevat ajalta joilloin ihminen on vielä kellumassa kohdun sisällä.

Jossain vaiheessa Arto Nyberg sentään kysyi mitä nainen vastaa, kun hänelle sanotaan näiden juttujen olevan "hullun puhetta." Ja vastaus on tietenkin, että kriittisen asenteen omaavat ovat tietämättömiä. He eivät ole lukeneet sotilasraportteja. Ne ovat julkisia dokumentteja, joten me kaikki voimme tarkistaa ja tietää mitä kaikkea tapahtuu NASA:n, armeijan ja tiedustelutoimistojen yliluonnollisissa projekteissa. Nyt kun vain osaisi löytää nämä raportit. Muutenhan Rauni-Leena vaikuttaisi aivan höperöltä hullulta.

5 comments:

Anonymous said...

Aika jännä juttu, että Luukanen-Kilde on koulutukseltaan lääkäri, mutta ei ilmeisesti ole omia harhojaan koskaan ymmärtänyt harhoiksi. No, onhan näitä harhaisia lääkäreitä Suomessa muitakin.

Anonymous said...

Niinpä. Olen joskus puolileikkimielellä kysynytkin, että jos olisit sairas, minkä valitsisit:
1:Luukanen-Kilde
2:Tohtori Tolonen
3:Pekka Reinikainen
4:Itsemurha.

Kohdat 2 ja 4 ovat tällä hetkellä johdossa...

Paholaisen Asianajaja said...

Pekka, eli Peksu näin ystävien kesken, sentään sanoo huuhaa-hoitoja humpuukiksi ja on esittänyt kritiikkiä niitä lääkäreitä kohtaan jotka suosittelevat sellaisia hoitoja.

Anonymous said...

En tiennytkään "Peksun" kantaa huuhaa-hoitoihin, mutta en oikeastaan ole yhtään yllättynyt. Useinhan tällaisiin huuhaahoitoihin liittyy kaiken maailman itämaista mystiikkaa yms. joka on tietenkin itsestä Saatanasta lähtöisin. Ilman muuta Kreationistinen "tiede" tietää parhaat hoitokeinot ja jos ei tiedä, niin ainahan on sitten vielä se ihmeparantumis-kortti käytettävissä.

Anonymous said...

Mitä, sotilasraportit ovat JULKISIA asiakirjoja, joista voin lukea NASAN yliluonnollisista projekteista! Jos sellaisia on, nehän ovat supersalaisia eikä kaikkien luettavissa.