29.1.07

Sylvia Brownen moka

Sylvia Browne on nainen joka omien sanojensa mukaan kykenee keskustelemaan henkimaailman kanssa. Randin viikottaisessa kolumnissa kerrottiin mikä oli mennyt tällä kertaa pieleen tässä yliluonnollisessa kommunikaatiossa.

11 vuotias Shawn Hornbeck katosi vuonna 2003. Etsinnät aloitettiin ja Sylvia antoi oman luotettavan panostuksensa vanhemmille. "Hän ei ole enää keskuudessamme", ja hänen ruumiinsa löytyisi metsäiseltä alueelta Missourin osavaltiossa, ja vähän muuta ambivalenttia täytettä. Satoja vapaaehtoisia osallistui näiden vihjeiden perusteella suoritettuun etsintään. Hieman yllättäen mitään ei löytynyt.

Sylvia kuvaili myös kaappaajaa. Häntä ei löytynyt.

Shawn löytyi ja palasi kotiin 1559 päivää myöhemmin. Hengissä.

Pahuksen henkiolennot olivat taas juksanneet Sylviaa!

Mutta vaikuttaako tämä mitenkään Sylvia Brownen seuraajiin ja faneihin?

Ei. Kaikki voidaaan selittää henkimaailman asioilla, joten selitykset eivät vaadi sisäistä logiikkaa. Se vain tapahtui tällä kertaa näin, mutta tässä seuraava ennustus, tulkinta, arvaus...

1 comment:

Anonymous said...

JA em. meedio käytti muuten mukavasti hyväkseen "vapaaehtoisten lahjoitusten" tuomaa verohelpotusta(jota mm. Jehovan Toditajien järjestökin käyttää);
Eli
"Ei hän ikinä pakolla ota mitään maksua, vaan jokainen hänen asiakkaansa maksaa vapaaehtoisesti hänelle. Yleensä ihmiset ovat antaneet 700$ tunnissa, sillä onhan se toki omaisen löytäminen on sen arvoista, ja joskus meediomme on osunut aika oikeaankin, kun on vuosia harrastanut toimintaansa ja kaikkea, painotetuilla tai painottamattomilla arvaamisilla ei siis ole mitään tekemistä asian kanssa..."