18.9.06

Kuolemantähden tuho oli osa salaliittoa

Kauan, kauan sitten, kaukaisessa galaksissa räjähti Kuolemantähti. Me kaikki olemme nähneet ja kuulleet tarinat siitä mitä tapahtui. Nyt, vuosien kuluttua tapahtumasta, saamme kuulla faktoja jotka asettavat koko "Virallisen selityksen" kyseenalaiseksi. Tässä lista asioista joihin Imperiumi tai "Kapinaliitto" eivät osaa antaa selityksiä.

1) Yksikään Kuolemantähti ei ollut tuhoutunut nähdyllä tavalla ennen Kapinaliiton oletettua hyökkäystä. Miten se siis voi olla mahdollista?

2) "Ketjureaktioon perustuva protonitorpedo"-teoria ei perustu mihinkään faktaan. Eräs Hutt mekaanikko on kertonut, että vastaava voisi tapahtua vain jos joku heittää jakoavaimen voimageneraattoriin.

3) Ketjureaktion aloittamiseen tarvittava oletettu kohdealue on vain 2 metriä halkaisijaltaan. Se on aivan liian pieni protonitorpeedon maaliksi.

4) Teknisten tietojen mukaan Kuolemantähdellä oli tarpeeksi tulivoimaa pitää kokonaisia laivastoja etäällä, mutta kuitenkin kourallinen kapinallisten hävittäjiä onnistui lennellä sen pinnalla. Miten se voi muka olla mahdollista?

5) Useiden kertomusten mukaan Kuolemantähdellä kuului useita räjähdyksiä ennen sen tuhoutumista. Nämä raportit eivät sovi yhteen minkään protonitorpeedon aiheuttaman räjähdyksen kanssa!

6) Itse Keisarista seuraava - Darth Vader - oli paikalla Kuolemantähdellä. Mutta kuitenkin "sopivasti" Kuolemantähden räjähtäessä hän on 'ulkona TIE-hävittäjässä'. Mikä yhteensattuma! Muutaman kuukauden kuluttua Vader tappaa useita kenraaleja ja amiraaleja jotka esittävät liikaa kysymyksiä.

7) Erään rahtialuksen vara-apupilotti on sanonut, että Kuolemantähdellä ollut kanjoni on aivan liian pieni lentämiseen. Valokuvista selviää, että siellä on todellakin liian vähän tilaa lentämiseen, ja vaikka joku yrittäisikin, niin siellä on myös turbolaser-torneja pitämässä huolen ettei siellä kauaa lennellä.

8) Edellämainittu Darth Vader on Kuolemantähden tuhoajaksi mainitun Luke Skywalkerin isä. Sattumaako?

9) Vaikka Kuolemantähden tuho oli vain muutamien tuntien päässä, niin tuo Luke Skywalker oli Kuolemantähdellä!!!

10) Muut lähteet osoittavat, ettei Luke Skywalkerilla ollut pätevää lentäjänkoulutusta. Kuitenkin hän muka pystyi lentämään X-siipi hävittäjällä?

11) Darth Vader lensi muka kapinallishävittäjien perässä, mutta ei onnistunut havaitsemaan "voima" kyvyillään takaa tullutta Correliaanin rahtialusta joka tulitti kohti Imperiumin hävittäjiä?

12) Jotkut raportoivat samaisen Correliaani rahtialuksen olleen paikalla molempien Kuolemantähtien "räjähtäessä". Mitä, tai ketä, se kuljetti?

13) Kapinaliitto on julkaissut nauhat hävittäjien lennonvalvontakeskuksesta. Nauhoista kuullaan seuraavaa:
Rebel Base Intercom Voice: "His computer's off. Luke, you switched off your targeting computer. What's wrong?"
Luke: "Nothing. I'm all right."
Edelliset hyökkäykset Gold ja Red laivueiden hävittäjillä eivät tuottaneet tulosta, mutta tämä poika jolla ei ollut kokemusta, eikä edes maalinhakutietokonetta päällä, onnistui muka tuhoamaan Kuolemantähden?

13) Vain pari kuukautta ensimmäisen Kuolemantähden tuhoutumisen jälkeen ilmestyy toinen Kuolemantähti! Selvästikin Keisari oli suunnitellut tämän etukäteen.

14) Kuin sattumalta niin Luke Skywalker kuin Darth Vader olivat saman salaperäisen Kenraali Kenobin alaisia.

15) Kenraali Kenobin sanotaan kuolleen Kuolemantähdellä, mutta hänen ruumiista ei ole mitään todisteita!

Todisteet kertyvät jatkuvasti. Lisään tähän listaan vielä tällä viikolla muita selittämättömiä faktoja jotka sotivat meille pakkosyötettyä versiota vastaan. Mm. Kuolemantähteen rakennusvaiheessa asetetut räjähteet, eewokien selittämätön kyky voittaa Keisarin eliittijoukot ja erään rikollisjärjestön johtajan salaperäinen kuolema Tatoiinella otetaan käsittelyyn.

3 comments:

Laurier Rose said...

Hah! :D Kopioinpa itsellenikin.

Kiitti!

Paholaisen Asianajaja said...

Pelottavan samanlaista kuin todellisuus!

15) Kenraali Kenobin sanotaan kuolleen Kuolemantähdellä, mutta hänen ruumiista ei ole mitään todisteita!


Missä Binladenin ruumis?

Rami said...

Vanha/uusi löytö

Ah, niin ikituore ja toimiva.