1.6.06

Kesän suuri lehtitesti

Empire


Tämä elokuvia käsittelevä brittiläinen lehti on erittäin lupaavan näköinen. Vahvat, kiiltävät kannet ja rullattuna tukevan otteen mahdollistava paksuus tuntuvat hyvältä. Yli 200 sivun kokonaisuus kuitenkin kääntyy negatiiviseksi, sillä tämä runsas sivuinen lehti on aivan liian muhkea jatkuvaan spänkkäykseen. Empire on tarkoitettu vain paksunahkaisimmille spänkkäyksen ystäville. Kannattaa varmistaa, että turvasana on kaikilla tiedossa ennen Empiren käyttöä.


+ Vahva kansi kestää kovaa käyttöä, ja siihen tämä lehti on tarkoitettu

- Vaati asennosta riippuen molempien käsien käyttöä


Helsingin Sanomat


Valtakunnallinen ja monipuolinen lehti. Näitä voi löytää lojumassa junissa tai puiston penkeillä. Elitistit voivat tilata tätä jopa kotiin. Postiluukusta tipahtava Hesari on painava, joten heikkohermoiset voivat sivuuttaa tämän lehden käytön, mutta se olisi virhe! Nimittäin, HS tarjoaa kaikkea kaikille. Voit ottaa esim. pelkät talousuutiset ja kääriä sen rullalle. Näin muuten niin uhkaavan oloinen lehti onkin kokoelma erikokoisia spänkkäysvälineitä. Lehden korkeus tarjoaa myös mahdollisuuden taittaa moninkerroin, jos käyttäjä kaipaa lisää paksuutta. Lehteä on helppo muokata saksien avulla cat-o-nine-tailssiksi.


+ Monipuolinen

- Mustatahrat pakaroissa pitkien sessioiden jälkeen


TIEDE-lehti


Tämä kotimainen tieteen kehitykseen keskittyvä julkaisu on heti kättelyssä luottamusta herättävä. Taas vahva kansi tuottaa nautinnollisen ääneen, ja pieni mattamaisuus pinnalla estää takertumiset. Lehden koko on juuri optimaalinen rullattuna. Niin nopeat kuin hitaat piiskaukset menevät perille juuri sillä voimalla kuin haluat.


+ Koko on täydellinen

- Aavistuksen liian ohut lehti vaativille spänkättäville


Herätkää!-lehti


Tämä ilmaisjulkaisu on helposti saatavilla, kunhan tuntee oikeat ihmiset. Herätkää-lehden käytöstä voi saada tabu-bonuksia, mutta ei oikein muuta. Kannet ja sivut ovat ohuet. Painomateriaali ei ole tehty kestämään edes lyhyitä sessioita. Pahinta on kuitenkin lehden koko. Rullattuna lehdestä menee nyrkin sisään jopa puolet, joten itse käyttöä varten jää tavattoman pieni osa. Herätkää-lehti onkin haastava ja täten vain innokkaimmille spänkkäys-harrastajille tarkoitettu. Parhaat piiskaustuntemukset saa jos ottaa pienen alkuvauhdin juoksun avustuksella.


+ Mahtuu povitaskuun

- Aivan liian pieni kunnolliseen spänkkäykseen


No comments: